ФСС и изпратените за подкрепление сили на руското министерство на

...
ФСС и изпратените за подкрепление сили на руското министерство на
Коментари Харесай

ФСС на Русия предотврати проникването на диверсанти от Украйна

" ФСС и изпратените за подкрепление сили на съветското министерство на защитата в пограничния Стародубски регион на Брянска област осуетиха опит за навлизане на украинска диверсионно-разузнавателна група на територията на Руската федерация. Четирима диверсанти бяха премахнати ", заяви службата.

Според изказването " на мястото на конфликта, с изключение на задгранично оръжие, взривни устройства, информационни и навигационни уреди, са открити и дронове с дистанционно управление и стикери " Собственост на ФСС на Русия ", както и съветска символика, което свидетелства за подготовка на провокации и диверсионни дейности на територията на Русия ".

Малко по-късно губернаторът на Брянска област Александър Богомаз удостовери, че ФСС е предовратила проникването от Украйна на диверсионно-разузнавателна група на територията на съветския район, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Това е станало към 7 ч. московско (и българско) време тази заран. Петима от шестимата диверсанти са били убити , написа Богомаз в своя канал в " Телеграм ". Той не посочи какво е станало с посления човек от групата.

От ФСБ разгласиха и фрагменти от задържането на украински диверсанти - Видео 18+ > >

Вчера Богомаз заяви в " Телеграм ", че украинска ДВГ се е пробвала да проникне на територията на Брянска област. Според губернатора няма потърпевши, само че са били нанесени частични вреди на индустриални мощности.

Ройтерс не бе в положение да ревизира тези известия посредством самостоятелен източник след вчерашния и днешния случай.

Агенцията отбелязва, че през последните месеци гърмежи и набези в съветските райони, граничещи с Украйна, в това число в Брянска области, има съвсем ежедневно. Представители на съветските управляващи упрекват за тези произшествия украински или проукраински диверсанти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР