Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун си има харем за удоволствия

...
Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун си има харем за удоволствия
Коментари Харесай

МОРАЛ ЛИ? Девици от Отряд на удоволствията забавляват Ким Чен Ун

Севернокорейският деспот Ким Чен Ун си има харем за удоволствия и всяка година си избира по 25 девствени девойки, с цел да бъдат част от така наречен " отряд на удоволствията ".

Младите дами са определени най-много по външен тип и политическа преданост, твърди 30-годишната Йонми Парк, която избяга от КНДР преди години. Парк твърди, че е била проучвана два пъти, с цел да стане част от харема, само че не е била определена поради „ фамилния си статус “. „ Те посещават всяка класна стая и даже отиват в учебните дворове, ако са пропуснали някое красиво момиче “, сподели тя, представена от " Дейли мейл. "

„ След като намерят няколко красиви девойки, първото нещо, което вършат, е да ревизират фамилния им статус, политическия им статус. Те отстраняват всички девойки, които имат член на фамилията, който е избягал от Северна Корея или имат родственици в Южна Корея или други страни. Следващата стъпка е медицински обзор, с цел да са сигурни, че девойките са девствени. Кандидатите, които преминат този тест, се подлагат на по-подробен медицински обзор, като даже и най-малкият недостатък - като дребен белег, може да стане мотив да те изключат “, добави Парк.

Оказва се, че харемът от млади девойки е традиция за севернокорейските водачи. Бащата на Ким Чен Ун – Ким Чен Ир, вярвал, че „ половата фамилиарност с млади тийнейджърки ще му донесе величие “. Той умря от солиден инфаркт през 2011 година на 70-годишна възраст.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР