Фронтменът на Maroon 5 - Адам Ливайн и съпругата му

...
Фронтменът на Maroon 5 - Адам Ливайн и съпругата му
Коментари Харесай

Истинска любов и след предателство: Съпругата на Адам Ливайн направи нещо смайващо

Фронтменът на Maroon 5 - Адам Ливайн и брачната половинка му - моделът на Victoria's Secret Бехати Принслу, съумяха да запазят брака си макар обвиняванията в невярност към артиста. 

Изглежда любовта на хубавицата към мъжа ѝ е непоклатима. Тя бе снимана да държи ръката на брачна половинка си на няколко пъти след абсурда, като не пропусна и да изпрати към аудиторията тънко недвусмислено обръщение, появявайки се облечена с тениска с надпис " Любов ".

Миналата седмица, на инат на изказванията, че с брака им е свършено, Адам и бременната с третото им дете Бехати отпътуваха и на сантиментално странствуване.
                             

Преди дни ангелът на Victoria's Secret се появи и зад кулисите на концерт на Maroon 5 в Лас Вегас. Това бе и първата обществена поява на музиканта след обвиняванията в невярност, отправени към него. Медиите зад Океана разчетоха наличието на Бехати като следващия опит да покаже, че има вяра на брачна половинка си и бракът им ще преодолее и това тестване.

Припомняме ви, че неотдавна млада жена на име Съмнър Стро разгласява видео във Tik Tok, в което признава, че се е срещала с Ливайн близо година. Като доказателство за истиността на думите си красивата Instagram звезда разгласява известия, които твърди, че са от Адам Ливайн.  Кореспонденцията фактически наподобява да е водена от неговия доказан акаунт.
                             

Музикантът призна, че в действителност си е писал с провокативната дама. Дори се разгласи за " доверчив и малоумен ", само че изрично отхвърли да са имали физически контакт.

" Искам да изясня обстановката. Направих нещо неприятно, като флиртувах с друга жена. Не съм имал спекулация, само че все пак прекосих границата в един презрян интервал от живота си. В избрани случаи това стана недопустимо, обърнах внимание на това и започнах дейни стъпки, с цел да поправя грешката си. Жена ми и фамилията ми са всичко, за което ме е грижа на този свят. Да бъда толкоз доверчив и малоумен, че да пожертвам единственото нещо, което има същинско значение за мен, беше най-голямата неточност, която в миналото бих могъл да направя. Никога повече няма да я повторя. Поемам цялата отговорност. Ще се оправим с това. И ще се оправим дружно ", написа артистът в Instagram профила си. 

Въпреки че Бехати към момента не е дала отговор обществено на обвиняванията против брачна половинка си една седмица след бомбастичната вест, източник съобщи пред E! News, че някогашният модел на Victoria's Secret е " смутена, само че му има вяра, че не е имало физическа спекулация ".
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР