Фризьорката Никол Пети изброи пет ежедневни навика, които развалят качеството

...
Фризьорката Никол Пети изброи пет ежедневни навика, които развалят качеството
Коментари Харесай

Пет вредни навика за косата

Фризьорката Никол Пети изброи пет ежедневни навика , които скапват качеството на косата . Коментарите по тази тематика са предоставени от Express.co.uk.

Служителката на салона Milk+Blush твърди, че маските за сън вредят на нишките , тъй като ги нараняват заради плътното им прилепване към главата.

Тази движимост основава търкане , което може да докара до начупване къдриците и даже до алопеция “, предизвести тя.

Освен това, съгласно експерта, мръсното спално долни дрехи провокира неспокойствие на скалпа и пърхот . Също по този начин фризьорът посочи, че не би трябвало да употребявате памучни калъфки за възглавници .

„ Влакната на естествените материали са компактно сплетени, заради което косата не може да се движи свободно, до момента в който спите, тъй че се заплита и къса “, изясни тя.

Освен това, съгласно Пети, потреблението на еластични и гумени ластици се отразява отрицателно на външния тип на прическата.

„ По-добре е да изберете аксесоари за къдрици от меки материали “ , посъветва фризьорът.

В умозаключение специалистката предизвести , че спането с мокра коса скапва кожата и води до разрушение на структурата на нишките. Вместо това Пети предлага да изсушите къдриците естествено или със сешоар, като употребявате термозащитен препарат.

През февруари трихоложката Виктория Ошчепкова от центъра Cosmetology разкри нездравословните резултати от изсушаването на косата със сешоар . Тя посъветва косата да се изсушава при минимални температури , както и да се следи въздушният поток на инструмента. Според нея струята би трябвало да върви по цялата дължина на косата , а не в противоположна или хоризонтална посока.

По-рано през март фризьорът Крисчън Бекъм разкри връзката сред цвета на боядисаната коса на дамата и нейната персона. Според специалиста дамите на междинна възраст избират класическото русо. В същото време ярките нюанси постоянно се избират от тези, които не са уверени в себе си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР