Френското правосъдие разследва опит за убийство с нож на 7

...
Френското правосъдие разследва опит за убийство с нож на 7
Коментари Харесай

Полицията в Париж: Нападението срещу 7 души с нож не е терористичен акт

Френското правораздаване проверява опит за ликвидиране с нож на 7 души в централната част на Париж. Нападението е от миналата нощ. Властите настояват, че това не е терористична офанзива.

 © Българска телеграфна агенция
Железен кол бил първото оръжие, с което нападателят се опитал да нарани инцидентни минувачи по алея в централен регион на Париж малко преди 11 ч. Играчи на петанк били наоколо и чули крясъци. Полицията изрази специфична признателност за дейностите им.
Жан-Мишел Юге, представител на полицейски съюз: Те замерили нападателя с топки за игра, с цел да го спрат. Смелостта и гражданската им реакция заслужават хвалба.
Една от тежките топки блъснала атакуващия по главата. Той изпуснал стоманения кол и побягнал, само че извадил нож и пробол други минувачи преди да бъде арестуван. Двама от ранените са английски туристи. Всички потърпевши са настанени в болница.

Според чиновник на правораздаването, нападателят е афганистански жител. Свидетели описват, че той атакувал хората безмълвно и не издал тон даже когато бил ударен от топките. Поведението му напомняло за това на дрогиран човек.
 Седем души бяха ранени при нахлуване с нож в Париж Седем души бяха ранени при нахлуване с нож в Париж
Седем души са ранени, четирима от които тежко, при нахлуване с нож в Париж. Малко преди среднощ локално време мъж нападна двама мъже и една жена с мета...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР