Френското правителство ще наложи по-ранен вечерен час в 15 департамента

...
Френското правителство ще наложи по-ранен вечерен час в 15 департамента
Коментари Харесай

Франция затяга още ограниченията

Френското държавно управление ще наложи по-ранен вечерен час в 15 департамента на страната по искане на локалните управляващи заради напрегнатата обстановка с разпространяването на. Освен това представителят на държавното управление Габриел Атал съобщи по телевизия TF1, че обратно на прогнозите, културните институции няма да могат да отворят на 7 януари, написа БГНЕС.
От 2 януари ще бъде въведена възбрана за придвижване по улицата без основателна причина след 18:00 часа в съответните департаменти. „ Не е допустимо да отворим още веднъж културните институции на 7 януари, защото вирусът продължава да се популяризира бързо у нас “, сподели той в отговор на въпрос. В същото време той увери, че управляващите ще продължат да поддържат културната промишленост и ще се опитат да открият график за последователно отваряне на институциите допустимо най-скоро.
 Коя е страната с най-вече нежелаещи да се имунизират против COVID-19? Коя е страната с най-вече нежелаещи да се имунизират против COVID-19?
Франция е международен първенец по брой на нежелаещи да се имунизират против COVID-19. Само четирима от всеки 10 французи желаят да се вакси...
В райони с висок риск от разпространяване на вируса управляващите позволиха имунизацията на здравни служащи на възраст над 50 години. Това ще засегне най-вече източните територии на страната. Според телевизионния канал над 130 000 души към този момент са получили имунизацията в Германия до момента в който във Франция са 332 души от 27 декември. Атал отбелязва, че страните изповядват разнообразни подходи и изоставането във Франция се дължи на обстоятелството, че управляващите са се фокусирали върху имунизирането на жителите на старешки домове, до момента в който в Германия тази процедура е разширена за всички поданици по-възрастни от 80 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР