Френското правителство разясни предстоящото разхлабване на ограничителните мерки от началото

...
Френското правителство разясни предстоящото разхлабване на ограничителните мерки от началото
Коментари Харесай

Френското правителство разхлабва мерките

Френското държавно управление обясни идното разхлабване на ограничаващите ограничения от началото на май, предава БНР. Очакването е следващата вълна на да стартира да отшумява, съобщи министър председателят.
Свободно придвижване от трети май, само че при непокътнат вечерен час от 19:00 ч. Това удостовери на конференция френският министър председател Кастекс.
 Лекар предвижда, че няма да има последваща вълна на ковид Лекар предвижда, че няма да има последваща вълна на ковид
Следваща вълна на COVID-19 у нас няма да има, защото нараства броят на имунизираните и на излекуваните, които са в пъти повече от нов...
Учениците ще се върнат поетапно в клас през идващите две седмици, само че при засилен хигиеничен протокол - даже един случай на Сovid-19 ще води до затваряне на паралелката. Предвижда се и всеобщо тестване за учебните заведения. До средата на май са обещани 600 000 теста.
„ Не се опасявайте от имунизациите “, гласеше посланието на френското държавно управление. На фона на запасите към Covid имунизацията на компанията „ АстраЗенека “ от кабинета увериха, че рискът от тромбози е най-малък - по-малък, в сравнение с при дълго пътешестване със аероплан съгласно здравния министър Оливие Веран.
В същото време Франция изпрати половин милион дози от имунизацията в Африка.
Индия влезе в листата на страните с риск, а идващите от там ще бъдат подлагани на наложителна карантина. Вече има регистрирани случаи в Белгия на инфектирани лица, минали през парижкото летище Роаси - Шарл дьо Гол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР