Френско-българската търговска и индустриална камара връчи своите годишни Награди за

...
Френско-българската търговска и индустриална камара връчи своите годишни Награди за
Коментари Харесай

Наградите за иновации на ФБТИК бяха раздадени за четвърти път

Френско-българската комерсиална и индустриална камара връчи своите годишни Награди за нововъведения по време на изискана гала в София. Вниманието още веднъж беше ориентирано към новаторските практики и решения, създадени от бизнеса в България, а тази година състезанието събра над 130 кандидатури, от които четири компании и една бизнес персона бяха отличени за техните достижения през миналата година. Пет разнообразни състава на жури, включващи специалисти от Управителния съвет на организацията, представители на бизнеса, на Посолството на Франция, както и на медиите, оцениха плановете и избраха лауреатите.

Редица публични посетители почетоха събитието - госпожа Илияна Йотова, вицепрезидент на Р. България, господин Атанас Пеканов, вицепремиер с сектор ръководство на европейските средства, Н.Пр. господин Жоел Мейер, дипломат на Франция, както и представители на институциите, сътрудници и членове. В ролята на специфични водещи на церемонията бяха публицистите от Нова Броудкастинг Груп: водещата на утринния уикенд формат „ Събуди се “ Анна-Мария Конова и водещият на осведомителната емисия вести на Nova News Асен Манасиев.

Председателят на Френско-българската комерсиална и индустриална Стефан Делайе се обърна към над 270 посетители в залата и изрази благодарността си за взаимната работа с институциите.

„ Целта на този конкурс е да притегли вниманието към новаторски решения и значими планове, осъществени от фирмите през 2022 година, година на тежки геополитически и инфлационни рецесии. Въпреки компликациите, фирмите демонстрираха резистентност и ето ни през днешния ден по-силни и по-конкурентни! “ – съобщи Стефан Делайе, Председател на УС на ФБТИК.

Всички посетители на събитието имаха опцията да получат повече информация за номинираните планове непосредствено от техните основатели в границите на софтуерна галерия.

Наградите тази година са разпределени в пет категории: „ Иновативен план “, „ Стартъп “, „ Корпоративна обществена отговорност “, „ Бизнес персона “ и „ Специална премия на журито “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР