Френският здравен министър Оливие Веран заяви, че страната му се

...
Френският здравен министър Оливие Веран заяви, че страната му се
Коментари Харесай

Френски министър: Маските ще са ни нужни и след ваксините

Френският здравен министър Оливие Веран съобщи, че страната му се готви да стартира да разпределя имунизациите против в края на декември, съобщи Асошиейтед прес. Министърът обаче предизвести, че хората ще би трябвало да продължат да носят маски и да съблюдават обществена отдалеченост, даже когато имунизациите станат всеобщо налични, написа.
Не може да каже дали всеобщата имунизация ще ни разреши да се отървем от този вирус и изцяло да възвърнем предходния си живот, тъй като не е ясно какъв брой тъкмо ще трае отбраната, обезпечена от възможните ваксини, сподели Веран. Отбелязвайки широкоразпространения песимизъм във Франция по отношение на надеждността на имунизациите, министърът даде обещание бистрота в политиката за имунизациите и скорошно оповестяване на проекти за това кой първи ще ги получи и по какъв начин. Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че управляващите няма да създадат имунизацията наложителна.
 Маски ще би трябвало да се носят даже с имунизацията против COVID-19, счита инфекционист Маски ще би трябвало да се носят даже с имунизацията против COVID-19, счита инфекционист
Носенето на защитни маски ще е належащо, даже в случай че има ваксина против новия ковид, сподели Антъни Фаучи - шеф на Американския н...
Франция записва през днешния ден 13 563 нови случая на COVID-19, по отношение на 16 282 през вчерашния ден и 21 150 преди една седмица, което демонстрира, че разпространяването на вируса продължава да се забавя в четвъртата седмица на националната карантина. Броят на приетите в болница пациенти с COVID-19 е намалял с още 662 до 29 310 души, а броят на тези в интензивни отделения - със 130 до 4018 души, продължавайки наклонността, почнала преди две седмици, сочат данни на здравното министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР