Френският централен защитник на Барселона Клеман Ленгле в крайна сметка

...
Френският централен защитник на Барселона Клеман Ленгле в крайна сметка
Коментари Харесай

Ленгле може изненадващо да остане в Барса

Френският централен бранител на Барселона Клеман Ленгле в последна сметка може и да остане на „ Камп Ноу “, споделят разнообразни източници, доближени до каталунския гранд. Според информации, няколко клуба имат предпочитание към Ленгле, само че голям проблем е неговата висока заплата.

В началото на месец юли се смяташе, че изходът на Ленгле е съвсем обезпечен. След това обаче пристигна новината, че той ще пътува с тима за Съединени американски щати, където сега Барса организира предсезонната си подготовка – процедура, която не е присъща за старши треньора Шави Ернандес, що се отнася до играчи, които клубът няма никакво предпочитание да задържа.

Той не взе участие в първата контрола против Арсенал заради лек стомашен дискомфорт, само че се чака да бъде на линия за Ел Класико против Реал Мадрид в среднощ в неделя българско време.

Заплатата на футболиста възлиза на 16 милиона евро на година, а също така управлението на „ блаугранас “ желае да получи и сред 10 и 15 милиона трансферна сума за услугите му. Нещо, което в допълнение усложнява договорката.

За последно Тотнъм имаше най-сериозен интерес към Ленгле. Именно там французинът прекара последната акция чартърен.

Според информациите, не е изключен и разновидността Ленгле още веднъж да бъде пратен чартърен, с тази разлика обаче, че каталунците няма да заплащат и цент от заплатата му.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР