Френският президент Еманюел Макрон, който се зарази с COVID-19 през

...
Френският президент Еманюел Макрон, който се зарази с COVID-19 през
Коментари Харесай

Еманюел Макрон и съпругата му се ваксинираха срещу COVID-19

Френският президент Еманюел Макрон, който се болести с COVID-19 през декември, заяви довечера в „ Туитър “, че той и брачната половинка му Бриджит са се ваксинирали и прикани всички французи да създадат същото, съобщи Франс прес.

" Като Бриджит и мен, като 25 милиона французи досега, да се имунизираме! За да се защитим, с цел да защитим околните си ", написа френският държавен глава след първи туит, в който пишеше единствено " Ваксиниран съм! ".

Comme Brigitte et moi, comme 25 millions de Français déjà, vaccinons-nous! Pour nous protéger, pour protéger nos proches. Prenez rendez-vous sur.
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron)
43-годишният Макрон получи инжекция, откакто от през днешния ден във Франция имунизацията е налична за всички пълнолетни лица.

Той се имунизира повече от пет месеца след прекараната болест, следвайки рекомендациите на здравните управляващи към преболедувалите да се изчака минимум 3 месеца и да се постави единствено една доза.

Френският държавен глава не посочи каква ваксина му е била сложена. Той даде позитивен тест на 17 декември, а Бриджит - седем дни по-късно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР