Френският нападател на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал се завърна в

...
Френският нападател на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал се завърна в
Коментари Харесай

Марсиал се завърна в Манчестър

Френският нападател на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал се завърна в Манчестър и възобнови тренировки въз основата на отбора “Карингтън”, оповестява локалното издание “Манчестър Ивнинг Нюс”.

Марсиал бе освободен от предсезонното турне на Манчестър Юнайтед в Съединени американски щати, с цел да може да участва на раждането на второто си дете в Париж, само че по-късно въобще не се завърна в лагера на отбора в Америка. Това бе признато зле от мениджъра на отбора Жозе Моуриньо, който обществено разкритикува играча за отсъствието му, което не е било в съгласие с клуба. Преди дни се появиха информации, че французина ще отнесе санкция от две седмични заплати - 180 хиляди паунда. Само часове по-късно Марсиал отговори обществено в “Туитър”, че към този момент всичко е наред и се завръща в Манчестър.

"Sorry but my family will always come first... "

Anthony Martial responds to Manchester United absence: https://t.co/gX7jVPdQtL pic.twitter.com/BKbtPkx95m
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) August 1, 2018
Напрежението сред някогашният състезател на Монако и “червените дяволи” се ускори през юни, когато сътрудникът на играча съобщи, че той не е удовлетворен от статута си на запаса и желае да напусне. Интерес към нападателя демонстрират редица клубове, сред които Тотнъм, Челси, Байерн Мюнхен, само че от Юнайтед отхвърлят да се разделят с играча към този миг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР