Френският нападател Карим Бензема използва социалните мрежи, за да оправи

...
Френският нападател Карим Бензема използва социалните мрежи, за да оправи
Коментари Харесай

Карим Бензема със загадъчно съобщение в социалните мрежи

Френският нападател Карим Бензема употребява обществените мрежи, с цел да оправи кодирано обръщение, казвайки " не се интересувам " единствено два дни преди финала на Световното състезание по футбол, в който Франция ще играе против Аржентина, написа организация ДПА.

Футболистът на Реал Мадрид отпадна от състава на " петлите " в навечерието на шампионата в Катар поради травма на бедрото, която получи на подготовка. В последните дни се появиха догатки, че носителят на Златната топка може да се завърне в лагера на французите, защото към този момент е възобновен от контузията и възобнови тренировки с клубния си отбор.

Попитан дали Бензема може да се завърне изненадващо в Катар преди финала в неделя, селекционерът на Франция Дидие Дешан съобщи: " Не желая да ви отговоря. Това е малоумен въпрос. "

По информация от испански вестници в петък, Карим Бензема бил неудовлетворен, че е изпратен вкъщи още първоначално и не е приел добре последните мнения на Дешан.

34-годишният французин разгласява известието, което се превежда като " Не се интересувам ", съпроводено с емотикон, изобразяващ гърмеж.

Карим Бензема има 37 гола в 97 мача с националния екип на Франция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР