Френският кандидат за еврокомисар Силви Гулар не успя да получи

...
Френският кандидат за еврокомисар Силви Гулар не успя да получи
Коментари Харесай

Френският кандидат за комисар без одобрение от ЕП

Френският претендент за еврокомисар Силви Гулар не съумя да получи утвърждението на Европейския парламент. Тя ще би трябвало да дава отговор на спомагателни въпроси и по всяка възможност ще бъде изслушана още веднъж.

Евродепутатите не останаха удовлетворени от нейните отговори по следствия, които се водят против нея във Фрнация.  Ако френската кандидатка отпадне, тя ще е третата отхвърлена в оферти от Урсула фон дер Лайен кабинет след румънската и унгарската. Това би било мощен удар по новоизбраната президенка на Европейска комисия както и за Еманюел Макрон. Евродепутатите очевидно не са преглътнали обстоятелството, че точно френският президент провали схемата им на водещите претенденти за началник на Комисията.

" Уважих решението на основния секретариат на този парламент да възстановя сумата от 45 000 евро. Тази сума представляваше заплати и обществени осигуровки. Честно казано, това беше проблем в ръководството на човешки запаси и в случай че ревизирате в основния секретариат, ще ви обяснят, че не става дума за правосъден въпрос, а за админстративна инспекция, която завърши с връщането на пари, които не съм получавала. Аз бях платила парите ", сподели Гулар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР