Френският гений на магията пристига специално за Златна котка“ в

...
Френският гений на магията пристига специално за Златна котка“ в
Коментари Харесай

Магичното шоу на Ян Фриш, подлудило целия свят, идва за пръв път в България

Френският талант на магията идва особено за „ Златна котка “ в Габрово

Магичното шоу на Ян Фриш, подлудило публиката по целия свят, идва за пръв път в България. След като съумя да завоюва всички награди за магия по света, Фриш е подготвен да изуми и българските си фенове с неповторимите си трикове. Френският талант на илюзията ще бъде в Габрово на 16 март, за церемония вечерта на магична среща „ Златна котка “, за да  потвърди и тук, че ръцете му са по-бързи от очите ни.

„ Изключително горди сме, че Ян Фриш одобри нашата покана- споделя Дани Белев, основател и уредник на фестивала „ Златна котка “- Той освен, че е едно от най-големите имена в магичното изкуство, само че и всякога шоуто му е друго, ексцентрично и сигурно зашеметяващо. Интересът към него е голям и шансът ни да бъде в България е фактически приказен. “

Ян Фриш в действителност е ученик на цирковото учебно заведение „ Лидо де Тулуза “, където се усъвършенства в клоунадата. Още тогава усеща в себе си влечението към илюзиите, само че надали допуска, че години по-късно ще стане международен първенец по магично изкуство. Заради характерен облик, който построява го назовават и „ магьосника на махмурлука “, а номерът му с чаша и кана остава неразгадан и досега от някои негови сътрудници.

„ През целия си живот съм опитал, като задачата ми е била единствено една: да учудвам хората на Земята “- споделя Ян Фриш в свое изявление, само че неговите почитатели знаят, че задачите му надалеч не се задържат единствено на тази планета. През 2021 година френският магьосник си сътрудничи с Националния център за галактически изследвания-CNES  и Европейската галактическа агенция-ESA, с цел да опитва с вълшебен трикове по време на задачата на аерокосмически инженер, водач, астронавт Томас Пескет до Международната галактическа станция. Сега Ян Фриш ще покаже част от интергалактическите си умения и в България.

Ян Фриш може да видите на 16 март, в церемония вечерта на единствения по рода си фестивал на магията и илюзиите: „ Златна котка “ 2024. По мотив събитието в България ще дойдат още от най-великите магьосници в света, а водещи на спектакъла ще са любимците от тв ефира Иван и Андрей.

Билети за Магичен театър Златна Котка купи ТУК

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР