Френският футболист на Ювентус Пол Погба вероятно ще бъде наказан

...
Френският футболист на Ювентус Пол Погба вероятно ще бъде наказан
Коментари Харесай

В Италия гръмнаха: Наказват Пол Погба за 2 години

Френският футболист на Ювентус Пол Погба евентуално ще бъде осъден за 2 години отвън терените, оповестява италианският влиятелен вестник " Гадзета дело Спорт ". Халфът даде пополижителна проба за тестостерон, като рискуваше до 4 години наказване, само че може да подписа съглашение с управляващите в Италия, че ще спомага, което може да понижи глобата му.

30-годишният Погба е с краткотрайно спрени права от 11 септември, до момента в който бъде несъмнено окончателното му наказване. Според " Гадзета дело Спорт " неговият случай ще се гледа от Спортния трибунал в Лозана, само че той зависи извънредно доста от управляващите в Италия.
 Рабио: Всички в Ювентус поддържаме Погба
Рабио: Всички в Ювентус поддържаме Погба

Наблюдаващият прокурор би трябвало да отвори процедура за наказването му в десетдневен период, като по-късно Пол Погба ще има 20 дни разполагаем, с цел да подписа съглашение с прокуратурата за по-лека глоба. Това наказване би трябвало да бъде доказано и от Международнта антидопингова организация, с цел да не може да бъде оспорено пред Арбитражния съд в Лозана.

Откакто правата му са спрени, Погба има право единствено на заплата от 42 500 евро годишно или 3500 евро на месец, което е минимумът съгласно конвенцията на италианските професионални състезатели.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР