Френският философ Жан-Пол Сартр е казал: Адът са другите (хора)

...
Френският философ Жан-Пол Сартр е казал: Адът са другите (хора)
Коментари Харесай

Токсичната работна среда – справяме се с нея със споделени моменти


Френският мъдрец Жан-Пол Сартр е споделил: " Адът са другите (хора) " и е оставил опция всеки да интерпретира познанието му през личната си призма. Позитивната логика на психиката, да вземем за пример, добавя, че взаимоотношенията са значим път към еволюцията и просперитета, само че на каква цена?

Отговорът се крие в прочувствената природа на човешките връзки, а основаването и поддържането им в работна среда, се оказва огромно предизвикателство. Токсичността на работното място е тематика, за която се приказва постоянно и в доста направления. За разлика от връзките в тесния фамилен кръг, експертите виждат наклонността, че сме по-малко склонни да прощаваме, тъй като не сме обвързани в близка роднинска връзка.

Британският когнитивен психолог и терапевт Хамайра Кабир дава няколко съществени съвета за възстановяване на работната среда. С две думи - проект за деяние.

Ограничете контакта си с токсичния сътрудник

Направете каквото можете, с цел да ограничите " излагането си " на токсичния сътрудник. Не се чувствайте принудени да стартирате диалог. Вежливото " здравей " е всичко, което е належащо. Ако ви вкарат в диалог, който става неприятелски, говорете постепенно и предумишлено - това твърди мозъка ви, че сте в сигурност, и ви защищава от нахлуване в непотребен негативизъм.

Не страдайте в безмълвие

Това не значи деен старт на акция против тези, които са токсични, а е съвет да потърсите поддръжка, която да ви помогне да останете мощни, да облекчите напрежението и да поддържате здравословни контакти. Въпреки това, не попадайте в клопката на токсичния човек. Смях или споделена история понякога са положително оправдание, само че непрекъснатото им слагане на върха на вашето схващане изтощава прочувствената ви сила и оставя малко време и мощ за по-позитивни занимания.

Грижи се за себе си
 Снимка 572000

Отрицателните (и положителни) страсти са заразни. За да си спестите тъгата да бъдете привлечени в тяхната негативност, обърнете особено внимание на това, което ви оказва помощ да се чувствате положителни и енергични. Запомнете: належащо е доста от положителното, с цел да се опълчи на неприятното, тъй че не бъдете скъперници към личното си време за релакс, за обичани занимания и най-много не пропускайте " сеанса с природата ". Доказано лековит е.

Има опция

Въпреки изброените механизми за отбрана, не трябва да изневерявате на интуицията си и в случай че тя, в някакъв миг ви нашепва, че не всичко е изгубено и може би токсичният сътрудник е подобен, поради неприятна композиция от събития - потърсете мост към него или нея. Със сигурност ще откриете най-малко няколко обичани тематики или изкушения, като дежурният вид - шерването на минута време за изпушването на една цигара дружно.

Оказва се, че доста от хората, почнали нова работа, търсят обществени контакти с сътрудниците си, употребявайки моста " да изпушим по една цигара ". Ако желаете да сте част от този обществен акт, само че не желаете да миришете на цигарен пушек, когато се върнете още веднъж на работното си място може да заложите на бездимната опция на стандартните цигари като стилното, плътно и бюджетно устройство за нагряване на тютюн lil SOLID 2.0, което от есента на предходната година се предлага на родния пазар.
 Снимка 572002

Това е еднокомпонентно устройство, което употребява технология за индукционно нагряване на тютюн, чрез щифт, тъй че да се генерира аерозол без горене, пушек и пепел. При устройства за нагряване на тютюн като lil SOLID 2.0 има нагряване до доста по-ниски температури, спрямо пушенето на горими цигари, по-ниската температура на нагряване отделя доста по-малко нездравословни и евентуално нездравословни субстанции, а някои от тях въобще липсват, запазвайки насладата от тютюна. Парата, която се отделя при бездимната опция се назовава аерозол и не се просмуква в облекла и дамаски. Един мощен мотив в изтриването на всякаква токсичност, даже в работна среда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР