Френският АСВЕЛ Вильорбан уволни старши треньора Звездан Митрович снощи, но

...
Френският АСВЕЛ Вильорбан уволни старши треньора Звездан Митрович снощи, но
Коментари Харесай

Тони Паркър за треньорската смяна: Митрович прекрачи всякакви граници

Френският АСВЕЛ Вильорбан уволни старши треньора Звездан Митрович нощес, само че не уточни публична причина за случилото се. Медиите във Франция осведомиха за " съществено нарушаване " от страна на черногорския ментор, а през днешния ден притежателят и президент на клуба Тони Паркър приказва по тематиката.
 Отборът на Тони Паркър уволни старши треньора

" В момента тече процедура, тъй че не мога да встъпвам в прекалено много детайлности. Очевидно е, че тя не е обвързвана с резултатите. Но когато сте в АСВЕЛ, има избран имидж, който би трябвало да предадете, уважението би трябвало да се демонстрира, резултатите не са задоволителни. Имаше граници, които бяха прекрачени. Неща, които бяха контрактувани с него преди контракта му, които той трябваше да почете, не бяха спазени ", сподели Паркър.

" Всъщност, посредством моята позиция аз постоянно се пробвам да защитя треньора. Моите изказвания през януари бяха тъкмо от моята позиция, пробвах се да защитя наставника във връзката му с тима. Просто към този момент беше невероятно ", добави легендата на Сан Антонио Спърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР