Френската полиция засили през почивните дни контрола в Париж, за

...
Френската полиция засили през почивните дни контрола в Париж, за
Коментари Харесай

Френската полиция засилва проверките за спазване на карантината в Париж

Френската полиция ускори през почивните дни контрола в Париж, с цел да подсигурява, че жителите съблюдават строгите карантинни ограничения, наложени за ограничение на разпространяването на COVID-19, защото има признаци, че някои хора не се преценяват с тях, оповестява Българска телеграфна агенция.

Премиерът Жан Кастекс съобщи, че има хора, които не се придържат към разпоредбите задоволително прецизно, както по време на първата карантина напролет.

Вчера рано сутринта полицията трябваше да разтури нелегално тържество с към 400 посетители в Жоанвил-льо-Пон край Париж.

По силата на карантината, която е в действие от края на октомври, хората би трябвало да стоят по домовете си и могат да излизат единствено с цел да си купят храна или други артикули от първа нужда, или за един час физически извършения. Те би трябвало а носят у себе си подписани документи, удостоверяващи повода, заради която са на открито.



Полицаи ревизираха водачи, пътуващи през Булонския лес в западната част на Париж, дали имат нужните документи и дали са с маска, каквото е условието. При неспазване на ограниченията и липса на документи, санкцията е 135 евро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР