Френската модна къщаLouis Vuitton слага готварската шапка и се захваща

...
Френската модна къщаLouis Vuitton слага готварската шапка и се захваща
Коментари Харесай

Louis Vuitton навлиза в кулинарни води

Френската фешън къща Louis Vuitton поставя готварската шапка и се захваща за работа, тъй като на 1 февруари в Осака (Япония) тя ще отвори както кафене, по този начин и ресторант, с които се гмурка за пръв път в кулинарни води. Предизвикателството е отправено и по тази причина от стилната къща ще се доверят на не кого да е, а на фамозния готвач Йосуке Суга, протеже на носителя на звезди " Мишлен " Жоел Робюшон. А той от своя страна ще се погрижи за изработката на кулинарни шедьоври, мост сред японска и френска кухня.  

Le Café V ще се обитава на четвъртия етаж, който се пада и финален на магазина на френската фешън къща в Осака. В него ще има коктейл бар и открита тераса, което го прави идеалното място за разискване на покупките след извършване на покупки с прекрасен коктейл или ароматно кафе в ръка. Ако пък е време за обяд, вратите на ресторантаSugalabo V ще бъдат необятно отворени за вас. Концепцията е той да бъде клон на приетия от кулинарните критици (и неосъществим за посещаване, заради напълнен потенциал целогодишно) ресторант Suga в Токио, който сега е 47-ият най-хубав ресторант в света. 



Дизайнът е сходен на този на магазина, като част от интериора е в морска тема, като по този метод " намига " на архитектурата на самата постройка. Проектът е на Джун Аоки, който има за цел да се приближи оптимално до чувството, че не сме на четвъртия етаж на магазин, а на транспортен съд, плаващ в морето. Самата фасада също припомня на корабни платна. 

Louis Vuitton е единствено една от първокласните марки, които свързват модата и кулинарията, давайки нова сцена на големи звезди. А в случай че желаете да посетите кафенето или ресторанта, наложително ще би трябвало да извършите резервация много по-рано. 
В розовата къща на Louis Vuitton! 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР