Френската легенда и настоящ ръководител на отдела за “Развитие на

...
Френската легенда и настоящ ръководител на отдела за “Развитие на
Коментари Харесай

Френска футболна легенда пристигна в България, за да гледа родни таланти

Френската легенда и сегашен началник на отдела за “Развитие на елитни млади футболисти ” към УЕФА – Жан-Франсоа Домерг, е специфичен посетител на второто издание на “Турнир на гениите ”, в което вземат участие проектонационали до 14-годишна възраст от шест разнообразни области на България. 

Домерг, който е част от популярния тим на Франция, завоювал европейската купа през 1984 година, следи всички срещи от конкуренцията, провеждаща се в Национална футболна база “Бояна ”. Пред погледа на именития бранител на “петлите ” във втория ден на шампионата с победи се поздравиха тимовете на Зона Велико Търново и Зона Пловдив, до момента в който представителите на софийския и варненския район приключиха наедно 1:1 в постоянното време, след което Зона София победи с 5:4 след осъществяване на дузпи. 

Иначе в първата среща съставът на Зона Велико Търново надделя в оспорван мач връстниците си от Зона Бургас с 1:0. Веднага по-късно се изигра и най-резултатният дуел за деня, в който Зона Пловдив победи изрично Зона Благоевград с 5:1. 

“Турнир на гениите ” ще приключи с три мача в неделя, 21 май, като в последния дуел от програмата се изправят водачите в класирането от Зона Пловдив (6 точки) и преследвачите им от Зона София (5 точки).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР