Френската кинозвезда Софи Марсо заменя Париж за нов живот в

...
Френската кинозвезда Софи Марсо заменя Париж за нов живот в
Коментари Харесай

На 50 години Софи Марсо започва нов живот

Френската кинозвезда Софи Марсо заменя Париж за нов живот в Лос Анджелис. Причината са фотосите на новия филм " I Love America " – френска продукция на Amazon, въодушевена от персоналния опит на режисьорката Лиза Азуелос.

Марсо е в ролята на Лиза, която се насочва към Калифорния в търсене на смяна в живота си, откакто порасналите й деца напущат дома, а старата й майка, която е известна във Франция, е умряла неотдавна. С помощта на най-хубавия си другар в Лос Анджелис - Лука, Лиза стартира поредност от много неуместни срещи, до момента в който привиква с новия си живот и 50-годишна си възраст.
 Климатичният деятел, който се самозапали в Деня на Земята 26 апр 2022 | На фона на неопровержимата покруса, каквато е войната в Украйна, човечеството не стопира да бъде разтърсвано...
„ Филмът е илюстрация на живота от днешно време – за живота на 50-годишната жена през 2022 година “, сподели 55-годишната Софи Марсо в изявление за Ройтерс.

Актрисата стана известна в родната си Франция с дебюта си в " La Boum " (The Party) от 1980 година, а по-късно получи интернационално самопризнание с филми като " Смело сърце " и ролята си в продукцията за Джеймс Бонд " Само един свят не стига “. Азуелос и Марсо и преди са работили дружно в " LOL " и " A Chance Encounter ".

„ За мен работата по кино лентата „ I Love America “ беше много освобождаващо занятие, тъй като до снимането на тази история и шерването й на екран бях единствената, която в действителност я носеше и изживяваше. А в този момент към този момент я видях и оттатък моето схващане “, сподели Азуелос. Филмът включва мъчителни ретроспекции на Лиза като дете, която е била изоставена от майка си - френската певица Мари Лафоре. Лафоре умря през 2019 година

За триумфа на кино лентата огромна роля изиграват и екипа по реквизита и декорите, които основават реалистична атмосфера от 70-те години на предишния век.

„ Не върша филми просто, с цел да описвам моята история по себелюбив метод. Силата е в екипната работа, това оказва помощ светът да се държи дружно. ", споделя режисьорката.

Филмът I Love America потегли по Amazon Prime Video в петък и се присъединяване на Джанис Бузиани като Лука и Колин Удъл като новия, по-млад обект на интерес на Лиза - Джон. Тук не е търсена общоприетата връзка сред две души, изпитали сходна загуба, а се търси по-човешкият аспект:

" Може да намерите по-дълбока връзка с всеки човек, няма значение каква е разликата във възрастта ", споделя Алуелос.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР