Френската кино легенда Ален Делон обмисля да се подложи на

...
Френската кино легенда Ален Делон обмисля да се подложи на
Коментари Харесай

Ален Делон: От една възраст натам е добре да отидем тихо по дяволите

Френската кино легенда Ален Делон обмисля да се подложи на евтаназия. Това разгласи синът му Антъни в изявление за RTL. Звездата на седмото изкуство към този момент е подал молба в клиника в Швейцария, а синът му се е съгласил да бъде с него сега, когато артистът вземе решение за финалната си стъпка.

По-рано пред TV5 Monde Ален Делон самичък призна, че не е срещу евтаназията, тъй като:

„ Първо, тъй като пребивавам в Швейцария, където евтаназията е легална и второ, тъй като го намирам за най-логично и естествено. На една възраст и от един миг нататък имаме правото да решим да отидем по дяволите безшумно – без лечебни заведения, инжекции и всичко останало “, сподели артистът.

През юни 2020 година Ален Делон влезе в клиника с недоволства от засилващи се мигренозни болки. По-късно синът му Антъни сподели, че татко му е получил удар и се възвръща в клиника в Швейцария.

Делон постоянно е бил доста пряк, даже за тези неща, които не са приятни за чуване. Той от години споделя, че към този момент е видял всичко и е изживял живота си, а в този момент се усеща отчаян да става очевидец на новия живот със свръхконсуматорски апетит и разочароваща политика на Франция.

Звездата с изумруденосините очи, описван като един от най-красивите артисти на своето време, сложи и въпроса за човечността, която в наши дни от ден на ден липсва. Делон не харесва и актуалното кино, което от дълго време е завладяно от безсмислени зрелища и липса на всевъзможни смислени послания, каквото е било посланието на седмото изкуство. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР