Френска компания разкрива първия си завод у нас в Плевен.

...
Френска компания разкрива първия си завод у нас в Плевен.
Коментари Харесай

Радостна новина за плевенчани! Нови работни места


Френска компания разкрива първия си цех у нас в Плевен. Новите работни места за района са свързани с произвеждане за автомобилната промишленост.

Френската компания " Аквел " (ACVEL) ще трансферира индустриални мощности от цех в Турция към България, избрали са Плевен измежду няколко града, сподели Димитър Калдамуков, представител на компанията за България, оповестява БНР:

" Вече сме наели ръководителя на завода, който занапред ще би трябвало да набере личен състав, какъв брой хора ще наеме " Аквел ". Сградите са задоволително огромни, обаче по проект в тях могат да работят най-много 150 индивида. Надявам се до края на годината да сме завършили всичко административно и писмено, с цел да може хората, които ще работят, да почнат да си наемат чиновници,да имат честа писта пред себе си. Дейността на " Аквел " е произвеждане на автомобилни съставни елементи. Това включва най-различни електрически съставни елементи в системите на колите - електрически дръжки, суичове за другите платки по електрическите коли, произвеждаме пластмасови съставни елементи, гумени съставни елементи, т.е една кола като я гледате тя се състои от един милиард елементи. Огромна част от тези елементи ги създава " Аквел ". "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР