[Freepik.com] Още по темата Учете много, учете повече, отколкото е

...
[Freepik.com] Още по темата Учете много, учете повече, отколкото е
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[Freepik.com] Още по тематиката
Учете доста, учете повече, в сравнение с е належащо

Стефан Стоянов, участникът с втори резултат в програмата на " Капитал " и MDV Professional Education - School of Finance and Accounting for Young Professionals, споделя по какъв начин образованието ще повлияе на кариерното му развиване
1 мар 2018
Начините, по които претендентите за работа се показват, стават все по-шарени и това е добре

Филип Анастасиу, HR шеф на " Метро България ", пред " Кариери "
28 фев 2018
Най-важното за данъчните опасности при бизнес пътувания

Запис от уебинара за данъчните, осигурителните и миграционните последствия от командироването на чиновници в страната и чужбина, проведен от EY и Кариери
26 фев 2018
Маркетингът не е за хора, които желаят да работят от 9 до 5

Невена Цекова, маркетинг шеф за Toyota & Lexus в " Тойота Балканс ", пред " Кариери "
23 фев 2018
Поставяйте си ясни цели и ги следвайте

Стойка Зеленгорова, участникът с най-голям заключителен резултат в програмата на " Капитал " и MDV Professional Education School of Finance and Accounting for Young Professionals, споделя по какъв начин образованието ще повлияе на бъдещото й кариерно развиване
21 фев 2018 Добрият и ефикасен мениджмънт би трябвало да обръща внимание на безусловно всички аспекти в една компания – от организацията на планове, мотивацията и построяването на добър екип до сполучливото ръководство на човешкия запас. Точно по тази причина от обществената политика на дадена организация зависи дали тя ще е сполучлива в своите инициативи и цели или не.

Постоянно слушаме за бизнес практиките в известни американски компании като Гугъл, Apple и Фейсбук, които непрекъснато внедряват какви ли не нововъведения, с цел да държат своите чиновници стимулирани и в това време по-ангажирани и ефикасни на работното място. Малко хора знаят обаче, че редица сполучливи обществени политики произлизат от скандинавски компании като Ikea, Lego, Volvo, H&M, Novo Nordisk и така нататък

Една такава концепция е всеки самичък да избира своя началник, а точно чиновниците сами да решат на кого желаят да рапортуват за свършената от тях работа. Това кара хората в компанията да се усещат по-свободни, а също така се заличава т.нар " те и нас " просвета в офиса, т.е. работещите не се усещат надалеч от управлението.

Използването на вътрешна рейтингова система несъмнено покачва ангажираността и съревнованието сред чиновниците. Чрез стратегия хората правят оценка равнището на претовареност и свършена работа в другите отдели.
Идеята за " водач за седмица " съставлява замяна на функциите на дадени хора в компанията на ротационен принцип. С това се цели да се насърчи разбирането сред управление и чиновници.

В редица компании се употребява и ограничение на водачеството. Лидерът на даден отдел има краткотрайна роля, а в следствие той би трябвало да застане начало на друга група или отдел. Това внася многообразие и предизвиква раждането на хрумвания.

Мениджмънтът на избрана компания е доста значим за нейното сполучливо действие. Ако не се чувствате стимулирани и ефикасни на сегашната си работа и желаете да намерите организация с гъвкава обществена политика, разгледайте настоящите разгласи на Karieri.bg:

Resolute Asset Management търси Analyst

" Адекум планове за развиване " търси Експерт " Проекти, финансирани от Европейски Съюз "

ROITI търси Business Intelligence Consultant

Chronika търси Junior Accountant/Accountant/Счетоводител

Централна изборна комисия търси:
Главен счетоводител в дирекция " Администрация "
Финансов инспектор

Top Team Resources & Recruitment търси Warehouse Operative

Български хелзинкски комитет търси шеф " Правна стратегия "

Българска народна банка търси:
Инспектори по банков контрол, дирекция " Инспекции "
Инспектори по банков контрол
Експерти в дирекция " Икономически проучвания и прогнози "

ContourGlobal търси Executive/Personal Assistant

Още разгласи за работа можете да намерите на Karieri.bg.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР