Франция, Великобритания и Германия, игнорирайки заплахите на САЩ завършват създаването

...
Франция, Великобритания и Германия, игнорирайки заплахите на САЩ завършват създаването
Коментари Харесай

Страните от ЕС регистрираха компания за търговия с Иран, въпреки САЩ


Франция, Англия и Германия, игнорирайки заканите на Съединени американски щати приключват основаването на компания за специфични разплащания в отбрана на търговията с Иран от глобите на Съединени американски щати.

Компанията е записана във Франция и отпред на нея ще застане чиновник от Германия. Учредители са Франция, Англия и Германия. Една от главните цели на компанията ще бъде ориентирана към това да обезпечи опция на Иран да внася жизненоважни хранителни артикули и медикаменти на налични цени.

Според WSJ, трите европейски държавни управления са почнали процеса на регистрацията на компанията, след няколко месеца на разискване на разнообразни разновидности за основаване на канали за разплащания, които да обезпечат опция за замяна на артикули сред европейски и ирански компании без нуждата от директни финансови преводи.

По този метод Европейският съюз се надява да убеди Иран за опазване на нуклеарното съглашение от 2015 година, откакто през месец май предходната година президентът Тръмп заяви за излизането на Съединени американски щати от съглашението и за обновяване на глобите против страната.
Трите страни не престават реализирането на плана, макар опасенията на по-малките страни от Европейски Съюз да се разгласят срещу глобите на Съединени американски щати.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР