Франция си заслужи победата, но световните футболни шампиони не надиграха

...
Франция си заслужи победата, но световните футболни шампиони не надиграха
Коментари Харесай

Хюманд: Франция си заслужи победата

Франция си заслужи успеха, само че международните футболни първенци не надиграха с доста Дания, съобщи националният селекционер на " Червения динамит " Каспер Хюлманд.

Датчаните победиха " петлите " два пъти в квалификациите, само че отстъпиха с 1:2 в мач от група " D " на Световното състезание, оставайки на трето място в класирането.

" Футболът е игра на елементи и през днешния ден ние не бяхме съвършени. В Париж се справихме добре, сменихме системата в придвижване и вкарахме гол, който бе на ръба на засадата. В Копенхаген пък Каспер Шмайхел избави най-хубавия късмет против Мбапе. Понякога везните се накланят на една страна, а от време на време - на друга. Днес Франция заслужаваше повече успеха, само че не с доста ", съобщи той, представен от " Екип ".

Дания вкара единствено един гол в два мача на Световното състезание, само че Хюлманд твърди, че тимът не се е предал.

" Днес Мартин Брайтуайт бе най-близо до гола, Каспер Долберг се движеше добре, а Корнелиус имаше състояние през първата част. Харесвам доста нападателите ни и те ще потвърдят класата си. Завършихме 2021 с 18 гола, което демонстрира, че те идват от разнообразни играчи. Отборът ни е отличен ", продължи Хюлманд.

" Световното състезание е най-трудният и най-различен шампионат, само че е истина, че против Тунис не бяхме на равнище. Днес играхме по-добре. Имаме още един мач против Австралия, тъй че не губим вяра ".

Датският селекционер добави, че капитанът Симон Кяер не е играл поради дискомфорт, провокиран от травма. Все още не е ясно дали бранителят ще бъде разположение на Хюлманд за последния дуел от груповата фаза.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР