Фракцията на вярващите на ПП е най-мисловно-неудачната фракция в нашето

...
Фракцията на вярващите на ПП е най-мисловно-неудачната фракция в нашето
Коментари Харесай

Легендарна Андролова: Лена, в главата ти се блъскат заблудени пеперуди! ПП се учихте върху жива плът

Фракцията на вярващите на Политическа партия е най-мисловно-неудачната секта в нашето общество. Това са хора, които са отдалечени от числата и обстоятелствата в ръководството. Те доста късно ще почувстват злополуката сред зъбите си, посред руколата и трюфелите, които дъвчат. Тъй като самите те са закачени на някоя жълтопаветна градска ясла, обвързвана с фондове, грантове, НПО-та и други „ самостоятелни “ трапези. Затова на тези хора Лена им звучи правдиво. Със сигурност тази жена в действителност си има вяра. Както споделяше Буковски, незнанието поражда лична истина. Лена разказва нападките против себе си по този начин: „ Политическа отпадналост на нашите съперници. Те не удряха за политики! “
Лена очевидно не може и да си показа, че може пък и да са били НЕВЕЖИ в ръководството. Че може и да не схващат. Че може и да нямат качества. Че може и да са ги конфигурирали не поради това, което могат, а тъкмо поради това, което не могат, НО поради това, което би трябвало да създадат, че да стане страната още по-инструментализирана и безпомощна. Лена не може и да си намерения дори, че може би на хората от тяхната сякаш харвардска, само че най-вече АГЕНТУРНА банда им би трябвало време да се научат. Не беше обичайно ДА съдебна експертиза УЧАТ ВЪРХУ ЖИВА ПЛЪТ, върху живота ни, върху държавния организъм. Незнанието, алчността и „ положителните “ планове са в основата на доста закононарушения.
След всичко, което надробиха от несръчност, след блатото, в което потопиха страната и я давят, Ленчето в небесносиньо ни изяснява от ефира на bTV, че били доста положителни и съперниците им нямало защо да ги удрят. Затова ги удряли персонално, сиреч за любовта им. Истината е, че за „ 164 работни дни ” унищожиха каквото можаха. Вкараха страната в дългова серпантина освен това в условия на повишаващи се лихви и във времена, когато паричният запас е доста безценен. Скоро ще се наложи страната ни да употребява заем от МВФ, който ще ни слага условия и ще вкара страната ни под още един ъгъл на политически надзор извън. Но Ленчето тези неща не я интересуват, нито ги схваща. В главата й се блъскат заблудени пеперуди, които дребната синя шапчица ни показва за смайваща подготвеност. „ Отношенията ми с Кирил Петков са служебни “, споделя Ленчето. Хахахха, нацията умира от смях! Но любовните им завършения не са толкоз значими. По-важно е, че вкараха „ Булгаргаз “ във банкрут с 1 милиарда и 500 млн. загуби. Нямаше конструкция в държавното ръководство, която да не беше сложена в колапс от ТЕЗИ ДВАМАТА СЪС СЛУЖЕБНИТЕ ОТНОШЕНИЯ.
Управлението на Политическа партия представляваше всъщност СЪСИПВАНЕ и УНИЩОЖАВАНЕ на държавността от алчно и надменно НЕЗНАНИЕ. Ленчето да си каже какъв брой приятна в персонален проект се оказа дерогацията на Лукойл! Иначе борим корупцията. Управлението на ТЕЗИ представляваше непрестанни неистини и опити да прикрият по всевъзможни способи батака, който произвеждаха всяка минута. Вкараха Топлофикация в положение, че служебният кабинет да се чуди къде да прикачи сдружението, с цел да му бъде предоставена помощ от страната, т.е. от всички нас, тъй като 700 млн. загуби НЯКОЙ би трябвало да ги заплати. Тъй като по време на 164-те дни на Ленчето Топлофикация купуваше газа на цена два пъти по-висока от тази, на която продаваше на потребителите. В стопанската система нищо не изчезва, НЯКОЙ заплаща загубите. Както няма празно пространство, тъй като нещо мигновено го заема. Входящият паричен поток на Топлофикация не й позволяваше да си покрива разноските. Това реализираха Ленчетата и Кирчовците с грамотността им, образувана от персоналните им мечти.
Умишлените банкрути на общински и държавни сдружения се вършат, с цел да се ВМЪКВАТ частни ползи в браншове, които имат монополно и полумонополно състояние, в така наречен естествени монополи, толкоз апетитни хапки за капитала. За 164 работни дни, както се изрази Ленчето, тайфата свърши много безобразия и отвори пътя за ЗЛОУПОТРЕБИ на ОЛИГАРХИЧНАТА каста. В момента страната се държи на камуфлажа, през който служебният кабинет на Радев МАСКИРА обстановката. Радев неуместно смята, че в случай че разгласи злополуката, тя асоциативно ще се запише на него! Не, в случай че я разгласи, хората ще схванат до каква степен са я докарали НЕГОВИТЕ шарлатани. Вместо да подкрепи гласоподавателя да направи осведомен избор, Радев продължава да се държи като човек, който забърква едни доста огромни каши. Нарцисизмът има потребност от непрестанно утвърждение, нарцисизмът в никакъв случай не е отговорен, той черпи силата си от средата, която го създава, тика нагоре, която му ръкопляска. Затова е значимо да не демонстрира какво неговите шарлатани сътвориха! Тези, които считаше за гениални, а се оказаха хора със смешно домино на очите, не били аристократи, най ми били героите на Тодор Колев, фокусници.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР