FOX става STAR Channel тази есен. The Walt Disney Company

...
FOX става STAR Channel тази есен. The Walt Disney Company
Коментари Харесай

FOX променя името си от тази есен

FOX става STAR Channel тази есен. The Walt Disney Company България разкрива новото име и поразителна образна еднаквост на емблематичния ефирен канал, който ще бъде ребрандиран от 1 октомври. Той ще остане мястото за смело развлечение, чиято задача е да предлага на почитателите най-хубавите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа, в това число обичаните на феновете " Семейство Симпсън ", " Касъл ", " Кости "  и още доста вълнуващи заглавия.

Промяната ще бъде приложена и за останалите развлекателни канали в портфолиото на The Walt Disney Company в България, както следва – FOX Life става STAR Life, FOX Crime става STAR Crime. STAR Channel, STAR Life и STAR Crime ще запазят позицията си в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

Ребрандът на STAR Channel е създаден от динамична дизайн система, която следва изобретателния път, положен от FOX. Творческото ентусиазъм е почерпено от лого иконата на STAR, допълнена от централния " прорез "  на логото, който да сътвори чувство за придвижване и да я трансформира в падаща звезда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР