Липсата на промоционални артикули и таксуването на намалени стоки на

...
Липсата на промоционални артикули и таксуването на намалени стоки на
Коментари Харесай

Неволите, с които се сблъскаха по празниците потребителите

Липсата на промоционални продукти и таксуването на понижени артикули на постоянните им цени са измежду най-честите проблеми, които потребителите обсъждаха по отношение на извършването на покупки по време на коледните и новогодишни празници.

Наред с това, в една от веригите за хранителни артикули клиентите не са имали опция да употребяват полагащите им се ваучери за отстъпки, предоставени поради преданост и насъбрани суми от извършване на покупки при търговеца.

Други консуматори са имали несгоди с дефектни артикули, погрешно начислени неустойки при прекачване при различен мобилен оператор и други За това описа пред медии създателят на онлайн платформата „ Ние, потребителите “ Габриела Руменова.

Ако потребителят е притеглен в даден търговски обект с реклама за артикул в понижение, а след това се окаже, че търговецът не е обезпечил количества, съответни на упования интерес, който е основал с рекламата, то това е нелоялна комерсиална процедура. Нарушение и когато сякаш понижените артикули се таксуват на касата на постоянните им цени. При...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР