фото: pexels.comСлед като тази година беше тежка за Гърция заради

...
фото: pexels.comСлед като тази година беше тежка за Гърция заради
Коментари Харесай

Бърз тест за коронавирус на влизащите в Гърция

фото: pexels.com

След като тази година беше тежка за Гърция поради ковид предлаганите промени идват в помощ. Ето какво е новото:

Гърция предлага през идната туристическа година да се прави бърз тест за ковид на влизащите през границите. Замисълът се разисква в комисите на Европейския съюз.

След сериозната сегашна туристическа година, която засегна всички браншове на туризма, Гърция приготвя нова тактика за идната година. Министърът на туризма Харис Теохарис заяви пред медиите, че Атина обмисля да изисква от туристите единствено бърз тест за ковид на граничните пунктове. Предлага на летищата този тест да се прави на всички, влизащи в страната или на летищата, от които пътуват към Гърция.

Министър Теохарис осведоми, че Гърция е предложила тази скица на Световната туристическа организация и на Европейския съюз, предава БНР.

Основни моменти от новата тактика гръцкото туристическо министерство разисква и с главните организации на хотелиерите и на притежателите на заведения.

Министър Теохарис акцентира, че към момента не може да се подсигурява, че до идващия туристически сезон  ще бъде открита ваксина, която да възвърне естественото придвижване на туристи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР