ФОТО Канал 3Служители на МВР изкараха джиповете на Васил Божков

...
ФОТО Канал 3Служители на МВР изкараха джиповете на Васил Божков
Коментари Харесай

МВР изкара джиповете на Божков

ФОТО Канал 3

Служители на Министерство на вътрешните работи изкараха джиповете на Васил Божков от гаража на постройката на „ Нове холдинг “ на ул. " Московска " 45. Автомобилите са черни
BMW.

 

От сутринта жандармерията е заградила достъпа до постройката, в която се намира и частният музей на обвинения милиардер, който бе арестуван в Обединените арабски емирства и се чака да бъде екстрадиран у нас.

Направен беше обширен обзор на гаражите. По-рано денем постройката беше посетена от наблюдаващия прокурор Ангел Кънев.

Тази заран движимости лица, прокурори и реставратори влязоха в офиса на “Нове холдинг ”, с цел да разказват над 3000-те антики от сбирката на хазартния необут. Очаква се тя да бъде конфискувана и пренеса в Националния исторически музей.

Всеки предмет сега се разказва по настрана, обясни представител на фондация „ Тракия ”, която дава отговор за сбирката. Предметите от сбирката на Васил Божков, считана за най-голямата частна сбирка от тракийски и римски артефакти в света, ще бъдат конфискувани в наличието на най-хубавите специалисти в България, заяви преди дни представителят на основния прокурор Сийка Милева. Коментарът бе във връзка внушенията от страна на фондация " Тракия ", че проверяващите са се пробвали да изнесат неповторимите предмети в чували.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР