Фото bTVВълшебна кулинарна обиколка из България ще направят участниците в

...
Фото bTVВълшебна кулинарна обиколка из България ще направят участниците в
Коментари Харесай

Приключение из България организира Мастършеф

Фото bTV

Вълшебна кулинарна обиколка из България ще създадат участниците в седмия сезон на „ MasterChef “ по bTV, а ястията им ще ни пренесат до красиви кътчета на родината. Със своите шедьоври в кухнята най-хубавите занимание готвачи ще се изкачат до високи върхове и ще се спуснат в дълбоки води.

В идващия епизод претендентите за купата „ MasterChef “ и за наградата от 100 000 лв. ще отворят първите кутии и ще открият в тях типични за разнообразни райони на страната ни артикули. Някои ще се изкушат да употребяват най-много от съставките, а други ще заложат на правилото „ По-малкото е повече “.

Във всяко ядене способеното жури в лицето на Chef Петър Михалчев, Chef Андре Токев и Chef Силвена Роу ще търси интелигентния метод. Отличниците ще заслужат значки за имунитет. Онези, които не се оправят, ще сложат черни престилки и ще отидат на елиминации. Предстои им тежко тестване на остров, прочут с консервативните си кулинарни обичаи.

Очакванията на журито ще скочат по-високо от всеки път. Chef Михалчев ще търси впечатляващи модерни тълкования на обичайни усети, а Chef Токев ще изисква съвършена техника и няма да толерира незадълбочено отношение в кухнята. За Chef Роу нито едно ядене няма да бъде почтено, в случай че не е приготвено с артистичност и пристрастеност.

В сряда стартира отборна борба, каквато историята на „ MasterChef “ не познава. В нея ще се очертаят първите водачи и ще изпъкнат разнообразни организаторски стилове. Кулинарното странствуване ще прескочи до континент с мирис на мощни, екзотични подправки.

След серия от разнородни конфликти в два поредни дни някои участници ще дадат мощни поръчки за купата, а други ще си тръгнат вечно от най-хубавото кулинарно шоу, с цел да продължат да сготвям с обич, само че вкъщи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР