Фото БГНЕСКристиан Ериксен диша, говори и е вън от опасност.

...
Фото БГНЕСКристиан Ериксен диша, говори и е вън от опасност.
Коментари Харесай

Бащата на Ериксен: Вън от опасност е

Фото БГНЕС

Кристиан Ериксен диша, приказва и е вън от заплаха. Тази информация е предал сътрудникът му Мартин Шоотс, оповестява Фабрицио Романо - един от най-уважаваните футболни публицисти в международен мащаб. Италианецът Романо прибавя, че Шоотс е приказвал с бащата на Ериксен, който го е уведомил за положението му.

Звездата на Дания колабира на терена малко преди края на първото полувреме на дуела от Европейското състезание сред датчаните и Финландия в Копенхаген. Гледката бе ужасяваща и той бе откаран в болница, където е минал всички нужни проучвания.

Състоянието му е несъмнено като " устойчиво " и той ще остане в болничното заведение " Ригхоспиталет " за още проби. Заедно с него са татко му Томас и брачната половинка му Сабрина, написа dir.bg.

Директорът на футболната асоциация на Дания, Петер Мьолер, разгласи, че Ериксен е приказвал със съотборниците си от болничното заведение и чак по-късно те са се съгласили да доиграят дуела на стадион " Паркен " в датската столица.

При подновяването на играта футболистите и треньорите на Финландия, както и почитателите на гостуващия отбор, приветстваха играчите на противника до момента в който те излизаха от тунела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР