Фото БГНЕСБританският принц Филип е преместен в друга болница, където

...
Фото БГНЕСБританският принц Филип е преместен в друга болница, където
Коментари Харесай

Местят принц Филип в друга болница

Фото БГНЕС

Британският принц Филип е изместен в друга болница, където се лекува от зараза, оповестиха от Бъкингамския замък. Там той ще остане под наблюдаване и поради съпътстващо сърдечно заболяване, съобщи bTV.

99-годишният брачен партньор на кралица Елизабет Втора беше признат в лечебно заведение в Лондон на 17 февруари, откакто не се почувствал добре. Малко по-късно от двореца потвърдиха, че той се лекува от зараза, само че не прецизираха каква.

Филип прекара 14 дни там, а в този момент е изместен в болничното заведение „ Св. Бартоломей “, още веднъж в Лондон. Херцогът на Единбург ще бъде следен и за сърдечно заболяване. „ Св. Бартоломей “ е най-голямата профилирана болница за сърдечносъдови болести в цяла Европа.

От известието излиза наяве, че принцът се усеща добре, само че ще остане в лечебното заведение най-малко до края на седмицата.

Филип, който ще навърши 100 години през юни, се отдръпна от обществения живот през 2017 година През годините няколко пъти е одобряван в болница за лекуване на съпътстващи болести. И той, и кралицата бяха имунизирани против ковид при започване на януари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР