Форумът помага за създаване на нови контакти между фермерите, както

...
Форумът помага за създаване на нови контакти между фермерите, както
Коментари Харесай

Българо-румънска земеделска група заседава днес в Иваново

Форумът оказва помощ за основаване на нови контакти сред фермерите, както и за обмяна на положителни практики на районно и национално равнище

Възможностите за национално и европейско финансиране в областта на земеделието и отглеждането на животни още веднъж ще бъдат на фокус по време на днешното постоянно съвещание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група. Инициативата ще се организира от 10:30 часа в конферентната зала на Община Иваново и ще бъде водена от регионалния шеф на Русе Анатоли Станев. Домакин на срещата, на която се чака да се обсъдят предпочитани действия в бранша на селското стопанство, ще бъде кметът Георги Миланов.

В рамките на съвещанието присъстващите ще се срещнат и с активността на две водещи компании в района в областта на земеделието, които са измежду водачите в производството на оранжерии в цялата страна.

Припомняме, че комисията действа към този момент повече от 12 години и бе основана по предложение на изпълнителния шеф на Асоциация „ Еврорегион Данубиус “ Лили Ганчева. Форумът се утвърди като един от най-ефективните принадлежности за основаване на нови контакти сред фермерите, както и за обмяна на положителни практики на районно и национално равнище.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР