Форум на дами предприемачи от България и Нидерландия да бъде

...
Форум на дами предприемачи от България и Нидерландия да бъде
Коментари Харесай

Форум на дами предприемачи от България и Нидерландия може да бъде проведен във Варна

Форум на дами бизнесмени от България и Нидерландия да бъде извършен във Варна. Около тази концепция се сплотиха кметът на града Иван Портних и Н. Пр. Беа загар Тъшър, ексклузивен и пълномощен дипломат на Кралство Нидерландия у нас, по време на среща в Община Варна. Кметът акцентира, че сходен конгрес би се радвал на огромен интерес, така сполучливите бизнес дами в града са дейна част от обществено-икономическия живот в морската столица.

„ С нейно превъзходителство обсъдихме дългогодишното и ползотворно районно партньорство сред Дордрехт и Варна, които са побратимени градове. В рамките на това съдействие са осъществени доста планове - като Дневният център за хора с ментални усложнения „ Вила Ривиера “, провеждането на няколко бизнес срещи в областта на морската промишленост, които доведоха до сключване на контракти сред варненски и холандски компании, показване в Дордрехт на най-старото обработено злато от Варненския халколитен некропол, осъществяване на взаимен концерт във връзка Деня на Европа. Разбира се, предстоят още начинания за разширение на нашето съдействие “, сподели кметът Иван Портних.

„ Имахме извънредно ползотворна полемика с господин кмета. Обсъдихме опциите за съдействие в областта на бизнеса, смарт технологиите, зелената тематика, морската промишленост. Изключително съм впечатлена, че Варна е определена за един от 30-те цифрови хъба за Югоизточна Европа. Вярвам в устойчивото развиване на двустранните връзки сред Нидерландия и България, и в частност сред Дордрехт и Варна като побратимени партньорски градове “, съобщи Н. Пр. Беа загар Тъшър. Тя добави, че доста е впечатлена от морската столица като хубав и зелен град, цялостен с сила, динамичност и бизнес дух, който холандците доста почитат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР