Форсирана подготовка заради малкото време преди мача – това е

...
Форсирана подготовка заради малкото време преди мача – това е
Коментари Харесай

Експерт намекна, че мениджърите на Кубрат са виновни за контузията му

Форсирана подготовка поради дребното време преди мача – това е догатката на боксовия треньор Борислав Бояджиев. На пряк въпрос дали 8 седмици са задоволителни за подготовка, той отговори, че съгласно него са нужни най-малко 12 седмици за 12-рундов мач – с цел да може хем да се построи мощна и гъвкава мускулатура, хем да има задоволително механически тренировки.
Бояджиев допусна, че до травмата на Пулев се е стигнало поради съчетаване на разнообразни режими за подготовка - режими за работа за специфична физическа мощ и за мускулна издръжливост. Треньорът напомни, че разкъсването на гръден мускул лимитира единствената става в човешкото тяло, която дава опция за 360 градуса придвижване, а точно – раменната. Така няма по какъв начин човек да употребява цялостната си мощ, добави експертът.
Пред Нова телевизия Бояджиев изясни, че е водил диалози с сътрудници и общото усещане е било, че Кубрат желае да завоюва мача с Антъни Джошуа, а не просто да взе участие. Затова и Пулев доста се е старал, за късото време, което е имал, счита Бояджиев.
Припомняме, че през лятото Кубрат и мениджърите му от " Зауерланд " за малко влязоха в обществен спор по отношение на времето за подготовка. Пулев възнегодува, че от " Зауерланд " не са питали първо него за датата и мястото на багра с Джошуа, а Кале Зауреланд отвърна, че времето за подготовка е задоволително.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР