Формата на веждите показва Вашия характер Не е тайна, че чертите

...
Формата на веждите показва Вашия характер
Не е тайна, че чертите
Коментари Харесай

Формата на веждите показва Вашия характер

Формата на веждите демонстрира Вашия темперамент

Не е загадка, че чертите на лицето могат да опишат доста за характера на човек,  веждите не са изключение. Погледнете формата на веждите си, или си спомнете по какъв начин са били в естествената си форма, преди корекцията, и разберете  вашия темперамент.

Вежди полумесец – характерен пример-  певицата Бионсе. 

По предписание хората със заоблени вежди са същински алтруисти: те постоянно се пробват да мислят за потребностите на другите. Ако имате такива вежди, тогава най-вероятно сте много благ и грижлив човек. Също по този начин имате доста другари, които непрекъснато се нуждаят от вашата помощ или съвет.

Прави вежди-  Натали Портман 

При взимане на решения дамите с прави вежди  се управляват от сърцето, а не от мозъка. Те са  доста проведени: обичат реда и логиката. Опитайте се да предвидите  всичко и да избягате от  непланирани обстановки. Не сте импулсивни, знаете по какъв начин да се контролирате, което Ви кара да изглеждате много студени за някои хора.

С остри върхове –  Деми Лавато

Ако имате заострени вежди по външните ъгли, тогава най-вероятно сте бомба по природа. Вие сте импулсивни и прочувствени, вземате решения със светкавична скорост, само че, уви, не постоянно е вярно.

Дълга линия на вежите – Ким Кардашиян

Хората с дълги вежди са същинско благосъстояние. Вероятно имате голям брой другари и познати, които просто се стремят да споделят проблемите си с Вас. Колкото и да е необичайно, вие сте подготвени да слушате всички. Всичко това е, тъй като обичате да помагате на близките.

Къса линия на веждите- Ариана Гранде

Момичета с къса линия на вежди живеят под мотото “Спокойно, единствено умерено! ” Ако имате такива вежди, тогава евентуално просто ненавиждате хората, които са склонни да драматизират всичко. Истериите, кавгите и свадите също не са вашият детайл. Винаги стоите надалеч от клюките, ненавиждате да обсъждате и съдите други хора.

Повдигнати вежди – Оливия Уайлд 

Повдигнатите вежди с остра чупка нормално са перфекционисти. Винаги полагате всички старания, с цел да извършите всичко съвършено: това се отнася за работата, връзките и даже ежедневните дребни неща. Вие сте много самокритични, затова отправяте високи условия към другите хора. Бъдете деликатни: несъмнено, би трябвало да се стремите към съвършенство, само че би трябвало да внимавате.

Плътни вежди- Кара Делевин

Притежателката на плътни  вежди е жена, която е доста уверена в себе си и не обича да се парадира прекалено много. В същото време сте много пряма и постоянно казвате тъкмо това,  което мислите. Разбира се, хората не постоянно го харесват.

Тънки вежди  Шарлиз Терон

Тънките вежди постоянно са симптом за доста напориста персона. Толкова са упорити, че от време на време даже наподобяват нападателни за другите. Ако желаят да реализират нещо, тогава несъмнено ще го реализиран – по всевъзможен метод. В кариерата това би Ви помогнало, само че в връзките Ви със  фамилията и приятелите,  се пробвайте да бъдете малко по-меки.

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР