FORD обяви, че на фона на непрекъснато увеличаващото се търсене

...
FORD обяви, че на фона на непрекъснато увеличаващото се търсене
Коментари Харесай

FORD си осигури батерийни ресурси за 600 000 електромобила годишно

FORD разгласи, че на фона на непрестанно увеличаващото се търсене на напълно електрически коли в международен мащаб, компанията е съумяла да направи сериозна крачка към обезпечаването на нужните индустриални благоприятни условия и първични материали с цел да си подсигурява годишното произвеждане на 600 000 напълно електрически коли годишно до 2023 година и до над 2 000 000 до края на 2026 година.

"Новата гама електрически коли на Ford генерира голям възторг и търсене, и в този момент ние слагаме индустриалната система на място за бързо мащабиране “, споделя Джим Фарли, президент и основен изпълнителен шеф на Ford и президент на Ford Model e. "Нашият екип на Model e се движеше със скорост, фокус и креативност, с цел да обезпечи наличия на батерията и суровините, от които се нуждаем, с цел да доставим революционни електрически автомобили за милиони клиенти. “

В момента, в завода на FORD в Кьолн протича извънредно сериозна реорганизация и смяна на индустриалните уреди за началото на сглобяването на един 100% електрически модел през идната година и на втори към средата на 2024 година, като годишният потенциал на оборудването се чака да доближи 200 000 единици.

От Ford имат намерение да доближат цифрата от 600 000 напълно електрически коли на годишна база до края на идната година, като по-голямата част от тях- 270 000 единици, ще бъдат представители на Mustang Mach-E (за Северна Америка, Европа и Китай). По 150 00 са разпределени сред F-150 Lightnings (Северна Америка) и електрическите версии на Transit (Северна Америка и Европа) и към 30 000 за напълно нов SUV модел за европейския пазар.

От FORD споделят също по този начин, че вследствие на съдействие с китайският батериен колос Contemporary Amperex Technology (CATL), компанията си е осигурила нужните модули за Mustang Mach-E за пазара на Северна Америка от идната година, както и за F-150 Lightning от началото на 2024 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР