Фолкпевицата Камелия разкри дълго пазена тайна за своите отношения с

...
Фолкпевицата Камелия разкри дълго пазена тайна за своите отношения с
Коментари Харесай

7 години Камелия крие брак

Фолкпевицата Камелия разкри дълго защитавана загадка за своите връзки с любовта на живота си Цветин. В обществените мрежи тя изненадващо означи, че от седем години е негова брачна половинка. Досега всички смятаха, че двамата живеят без брак, а певицата в никакъв случай не е отваряла дума за гала, която явно се е случила при цялостна секретност. В едно от своите последни изявленията Ками съобщи, че пандемията е осуетила венчавката им.

 

“Много сме мислили за празненство с Цвети. Мисля, че си има ред на нещата, които би трябвало да се случат. Когато ние сме желали и природата по някакъв метод ни е пречела, тъй като като бяхме решили и тъкмо стана пандемията. Аз желаех да създадем огромен ваучър за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти…

 
Просто следваме естествения ход на нещата, само че по принцип ни е кеф и сме отворени за женитба ”, загатна тогава певицата, която чукна половин век. Камелия и Цветин са дружно от  25 години, а преди няколко се заприказва за разлъка сред тях. Тогава двамата разбрали, че не могат един без различен и се събраха още веднъж. Цветин е до звездата още от времето, когато тя не беше известна.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР