Фолкпевицата Деси Слава шокира почитателите си с променена визия. Гласовитата

...
Фолкпевицата Деси Слава шокира почитателите си с променена визия. Гласовитата
Коментари Харесай

Суетата не прощава! Корекции видяха сметката на Деси Слава С...

Фолкпевицата Деси Слава шокира феновете си с изменена визия. Гласовитата изпълнителка е употребила локдауна за цялостно видоизменение, само че вместо да смъква килограми, Деси е решила да пипне лицето си.

Изпълнителката на " Мъжете всичко желаят " не наподобява не себе си след редица интервенции по своето лице. Почитателите й отхвърлят да повярват, че това е тя.



Звездата, която за повторно напусна издателите си от " Пайнер ", няма нищо общо със себе си. Деси по този начин и не съумя да върне предходната си фигура, откакто роди втория си наследник. А в този момент тотално се преобрази благодарение на съвременни интервенции, които стават все по-голям шлагер по света и у нас.

" Това не може да бъде Десислава, това е различен човек ", пишат под фотографията на Деси нейни фенове. " Деси постоянно ще е най в сърцата ни поради гласа й. Но истината е, че към този момент всички стартират толкоз да си наподобяват, че в случай че не е името от горната страна, дълго ще предсказвам коя е на фотографията ", гласи различен коментар в мрежата, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР