Фолклорен вокален двубой между два ангелски гласа зарадва журито и

...
Фолклорен вокален двубой между два ангелски гласа зарадва журито и
Коментари Харесай

Ангелски гласове превзеха „Гласът на България“

Фолклорен вокален дуел сред два благ гласа зарадва журито и почитателите на „ Гласът на България “ точно на Великден. Една от най-красивите фолклорни песни „ Лале ли си, зюмбюл ли си “ бе възкресена на сцената на шоуто в извънредно осъществяване на националната певица Николета Дойчева и 17-годишната Йоана Сашова от тима на Графа. Двете съумяха да изпълнят заръката на своя треньор и накараха всички в залата и пред дребния екран да се почувстват горди, че са българи.

„ Надминахте упованията ми, все едно два ангела бяха слезли на Земята и пееха, това решение ми се коства невероятно. Йоана, ти не си национална певица, само че изпя съвършено тази ария, по тази причина предпочитам теб “, заяви Влади Ампов с трептящ глас, откакто сътрудника му Иван Лечев плака от неспокойствие.    

Това е вторият огромен триумф в музикалната конкуренция за младата ромка Йоана, чийто дебют на сцената събра над 3 милиона гледания и се трансформира в същинска сензация в обществените мрежи. Нейната версия на поп-фолк шлагера на Преслава „ Не идвай “ я направи известна за броени часове, а за триумфа си тя благодари на Бог, в който мощно има вяра от дете.

Талантът на съперничката й Николета незабавно бе поискан от Михаела Филева, която употребява опцията си за кражба и прибави хубавицата от квартет „ Захир “ в тима си. В него към нокаутите не престават и 25-годишният Светослав Георгиев, който завоюва джентълменска музикална борба с Огнян Йорданов. Двубоят на Георги Ижбехов с 11 години по-младата Рут-Констанс Койнарска пък се трансформира в същинско тестване, откакто се оказа, че той има възли на гласните струни, а тя е болна от ангина. Двамата научиха един от значимите уроци за всеки реализатор по най-трудния метод – като преодоляха проблемите си и пяха с гений, хъс и сила. Георги съумя да впечатли повече Михаела със своето показване на шлагера на Каризма „ Минаваш през мен “ и резервира мястото си в тима й.

За първи път на сцената на „ Гласът на България “ вокален дуел се организира сред два дуета. Иван Лечев реши, че ще сблъска двойката в живота и на сцената Свет и Хихи с приятелките Силвана и Арзу. Светослав и Христина демонстрираха, че когато любовта и творчеството вървят ръка за ръка, всеки триумф е вероятен и бяха предпочетени от треньора си. Китаристът и повторен победител в шоуто получи заричане, че и тази година ще открие най-хубавия „ Глас на България “, откакто открадна македонския гений Алмир Исмаили. „ Обещавам да му оказа помощ да победи за трети път “, разгорещено разяснява Алмир, откакто Камелия хареса повече мощната женска сила на екстравагантната Керана, с която буйно извършиха шлагера „ Blurred lines “. С това опциите за обири на Лечев завършиха, сътрудника му Графа също употребява своите, а в трети епизод от вокалните дуели участниците ще разчитат да бъдат избавени единствено от Михаела и Камелия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР