Фолк звездата Райна се натъжи в социалните мрежи за покойната

...
Фолк звездата Райна се натъжи в социалните мрежи за покойната
Коментари Харесай

Райна разплака феновете си, след като обяви какво е направила за покойната си майка

Фолк звездата Райна се натъжи в обществените мрежи за починалата си майка и направи нещо неповторимо в нейна памет. 

Пилето на фолка реши да показа формалния видеоклип на една от обичаните песни на починалата си майка и тъкмо в деня, когато тя трябваше да чества рожден ден.

“Горо, ле " е добре позната мелодия, донесла доста наслада на певицата още на фестивала “Пирин Фолк " през 2004 година. Тогава песента печели няколко награди, само че по този начин и до момента нямаше формален видеоклип.

" Избрах датата 27 януари да показва формалното видео на " Горо, ле ", тъй като тогава бе рожденият ден на моята майка. Тя доста харесваше песента и постоянно си я пееше.

Видеото снимах още когато майка ми бе измежду нас и бяхме решили да го представим в деня, в който тя щеше да чества 66 години. Уви, не можа да дочака този хубав клип, само че знам, че в случай че беше измежду нас, щеше да се радва, че след толкоз години песента към този момент е " облечена " с видео, въпреки и 18 години по-късно.

Знам, че за доста хора това ще бъде приятна изненада. Песента и присъединяване ми на фестивала “Пирин Фолк " тогава са свързани с доста прочувствени моменти за мен и фамилията ми… Моят подарък за теб, мамо…

18 години по-късно тази ария към този момент има своя видеоклип, не съумя да го видиш, само че концепцията беше твоя… Знам, че в този момент щеше да се радваш много… ", написа певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР