Фолк звездата Камелия хвърли голяма бомба с новината, че е

...
Фолк звездата Камелия хвърли голяма бомба с новината, че е
Коментари Харесай

След обявяването на прекрасната новина: Ще влезе ли Камелия в затвора заради бебето?

Фолк звездата Камелия хвърли огромна бомба с новината, че е станала майка. Тя не крие, че не тя е родила бебето, само че пък не значи, че го обича по-малко.
Засега остава мистерия дали е го е осиновила или е употребила сурогатна майка.
Факт е, че певицата е на седмото небе от благополучие и не стопира да демонстрира фотоси с мъничето, само че без лицето. Така че полът на бебето още не е явен, въпреки да се счита, че е момче.
Сурогатното майчинство у нас е безусловно неразрешено и се третира като деяние срещу закона. Сурогатната майка, която се смята за законна майка на детето, сключвайки контракт с родителите, се съгласява да продаде детето си в България или в чужбина преди раждането му.
Това деяние е въздигнато в закононарушение и се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 години и санкция от 5000 лева до 15 000 лева
Още повече, посредничеството за сурогатство е въздигнато в закононарушение и се санкционира с отнемане от независимост до 2 години и санкция 3000 лева, а при наново осъществяване – отнемане от независимост до 3 години и санкция 4000 лева
Според адвокати, в случай че въпреки всичко майката е износила бебето в чужбина, на Камелия и Цветин би било прекомерно мъчно да узаконят престоя му у нас, освен това като част от фамилията. Едва ли обществени персони биха се наели с сходни нарушавания на закона, тъй че най-вероятно бебето е осиновено, написа „ Хотнюз “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР