Фолк звездата Галена се появи полугола на участие. Дизайнерският й

...
Фолк звездата Галена се появи полугола на участие. Дизайнерският й
Коментари Харесай

Галена с шокираща визия в чалга клуб

Фолк звездата Галена се появи полугола на присъединяване. Дизайнерският й тоалет не остана неусетен, защото на доста места се виждаше голата плът на пайнерката.

Изпълнителката на "Феноменален " несъмнено знае по какъв начин да предизвика вниманието най-много на мъжете и с тоалетът си несъмнено съумя да го направи. Но на никого не отбягнаха и натопорчените й зърна, които като че ли споделяха: "ела и ме изяж ".

В този провокационен тип Галена се появи на участия във Велинград и Слънчев бряг, а наподобява ще го облича и на други места, защото хваща окото.

От фрагментите излиза наяве, че певицата е сменила прическата си - подстригана на линия. Няма и спомен от буйната грива на чалгарката. Оказа се, че е свалила изкуствената коса и сега на главата е със лична грива. На морето е влажно и е мъчно да поддържа фризурата си, по тази причина е взела решение през летните месеци да бъде неглиже.

Новата й визия не се хареса доста на феновете, които означават в мрежата, че с тази прическа състарява любимката им с няколко години.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР