Фолк певицата го е закъсала сериозно. И не става въпрос

...
Фолк певицата го е закъсала сериозно. И не става въпрос
Коментари Харесай

Феновете на Андреа в шок - звездата призна за здравословни проблеми

Фолк певицата го е закъсала съществено. И не става въпрос единствено за музикалната й кариера, която никаква я няма от 3-4 години, а за здравословното положение на певицата. Самата русокоска призна, че не се усеща добре и призна за много притеснителни признаци.

Бившата половинка на Кубрат Пулев се пусна онлайн в обществените мрежи за къс диалог с феновете си. Пред тях тя показа за тревожни вести за здравословното си положение и какво в действителност се случва.

Изпълнителката на " Полудей " съобщи, че от декември месец има проблеми с паметта. Има съмнения, че е изкарала коронавирус и белите петна в мозъка са в резултат на заболяването. Певицата неведнъж съобщи, че се усеща зле.
свързани новини9182на 16.02.2022
Фенове я попитаха какво се случва с музикалната й кариера и по кое време ще чуят нов план от нея, както и дали е мислила за дуети с нейни сътрудници. На този въпрос тя изрично съобщи, че няма желание да прави песни с други реализатори, защото песните им не били качествени.

Андреа желала новата й ария да бъде като на кино - да е филм, който споделя нещо, а " не като останалите, които си демонстрират задниците и гърдите ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР