Фолк певецът Крум заяви, че бил свестен нимфоман и най-доброто,

...
Фолк певецът Крум заяви, че бил свестен нимфоман и най-доброто,
Коментари Харесай

Крум: Аз Съм Свестен Нимфоман

Фолк артистът Крум съобщи, че бил почтен нимфоман и най-хубавото, което може да се желае от колегата в една връзка. Той разкри, че интервалите, в които е самостоятелен са извънредно къси, защото бил доста харесван.

Въпреки че постоянно е определян като най-провокативния реализатор във фолка, се е шокирал от гледките в Амстердам, където дами на всевъзможни възрасти оферират телата си на витрини. „Аз съм супер разкрепостен, само че тези гледки много ме озадачиха. Не съм очаквал сходни неща да видя“, показа изпълнителят.

Той гостува в предаването „Famous VOX“ точно на 2-я рожден ден на радиото. В ефира на VOX той разяснява завършилите връзки с Оцко. „Аз не преставам да бъда част от музикалната компания, макар че Оцко към този момент не е там. Не съм се чувал с него скоро, само че пък аз не преставам да работя. Имам да показва още няколко подготвени плана, само че не желая да издавам повече“, сподели Крум.

Не скри, че е удовлетворен от триумфа на новия си план „Едно сбогуване“, в което се включва и Емилия. Парчето се извънредно добре даже от тези, които в никакъв случай не са адмирирали Крум.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР