Фокусирани сме най-вече в продукти, които се използват за екстремни

...
Фокусирани сме най-вече в продукти, които се използват за екстремни
Коментари Харесай

Мястото на екстремните спортисти

„ Фокусирани сме най-много в артикули, които се употребяват за рискови спортове - тротинетки за трикове, BMX и Dirt Jump колела, скейтбордове и други Предлагаме огромно многообразие от аварийни елементи и протектори. Една от нашите съществени цели е да ангажираме децата с тези типове спорт, тъй като в днешно време те прекарват все по-малко време на открито. “
Кои са „ “ и каква е задачата им, ще научим в изявлението с тях.
 SkateZoo
Представете вас и вашата компания в няколко фрази?
Нашата компания е учредена през 2020г. и се занимава с търговия на спортни артикули.
Фокусирани сме най-много в артикули, които се употребяват за рискови спортове - тротинетки за трикове, BMX и Dirt Jump колела, скейтбордове и други Предлагаме огромно многообразие от аварийни елементи и протектори. Една от нашите съществени цели е да ангажираме децата с тези типове спорт, тъй като в днешно време те прекарват все по-малко време на открито.
 
Откога съществува компанията, какъв брой души работят в нея и какво наложи основаването на онлайн магазина?
Екипът ни не е многочислен, само че компенсираме с отдаденост и висок професионализъм. За нас е доста значимо самостоятелното отношение към всеки клиент. Още при основаването на компанията стартирахме напълно онлайн продажби, тъй като преценихме, че по този метод можем да обхванем доста по-голяма публика и да представяме нашите артикули.
 
Разкажете за вашите артикули и по какъв начин поддържате интереса към тях?
Продуктите, които предлагаме в SkateZoo са висок клас, създадени от международно известни марки в света на freestyle скутеринга. Предлагаме колела за скокове на едни от одобрените марки в целия свят. Залагаме на разнообразни подходи, посредством които да поддържаме интереса към тях. Използваме платформите на Instagram, TikTok и Фейсбук, с цел да демонстрираме най-новите трендове в този отрасъл.
 SkateZoo
Правим за своите клиенти разнообразни промоции, игри и Giveaway акции. Имаме тим от четири момчета, които вземат участие на надпревари в България и Европа. Те
показват нашия бранд, вършат ревюта на разнообразни артикули и демонстрират своите умения на по-малки деца. Те са значима част от нашия екип, тъй като освен популяризират марката, само че
и оказват помощ за развиването на този спорт в България.Ние разполагаме с Custom Builder, който служи за сглобяване на тротинетка за трикове на части. Клиентът има опция да премине бързо и елементарно през всички 8 части( категории ), които са му нужни, с цел да сглоби своята тротинетка. Използването на този конфигуратор е забавно за децата, само че е и облекчение зародителите.
 
Къде е най-трудно да се осъществят продажби и за какво?
Няма мъчно и невероятно място за осъществяване на продажби. Най-важното е да се избере верният метод, по отношение на аудиторията. Всеки отрасъл има своите особености, само че
когато си осведомен с тях, те не са спънка. Важно е да бъдеш еластичен и да използваш разнообразни способи при развиването на даден бизнес.
 SkateZoo
Кой е най-силният ви претекст да участвате в състезанието „ eCommerce Academy Awards 2022 “?
Нашият онлайн магазин е “млад ”, само че мощно имаме вяра, че сме го създали добър, а и работим, с цел да стане още по-добър. Мотивацията ни да се запишем за този конкурс е да чуем противоположната връзка от журито. Събран е извънредно добър екип от експерти, които посредством оценката си, ще ни дадат опция да надградим. Разбира се, бихме се радвали да спечелим наградата в нашата категория, само че даже това да не стане, ще сме получили значима информация над какво да наблегнем в бъдеще.
 
Споделете едно нещо, което желаете да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 година, с цел да улесни вашите продажби и процеси?
За страдание в България доста от процесите са ненужно затруднени. Бихме желали по-бърза и усъвършенствана администрация, която да оказва помощ на бизнеса. Нашият зов към всеки, избрал да се развива в онлайн търговията, е да съблюдава законодателството и да не ползва нелоялни практики, по отношение на своите клиенти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР