Нов скандал с името на известния вече бивш кмет на

...
Нов скандал с името на известния вече бивш кмет на
Коментари Харесай

Акция в горите на Якоруда: Заловиха контрабандисти над с. Аврамово, камионите пълни с незаконна дървесина са на бившия кмет на Конарско Ахмед Ахмед-Пачката

Нов скандал с името на известния към този момент някогашен кмет на якорудското село Конарско, Ахмед Ахмед- Пачката избхна през днешния ден. Около 13 часа в околност над с. Аврамово горски жандарм е заварил 3 лица с три камиона натоварени с противозаконна строителна дървесина -бял бор, научи Struma.com

На мястото били и водачите на товарните коли Хюсейн В., Юсуф В. и Салих А., научи първо Struma.com. Горският жандарм изискал инспекция на документите и се оказало, че товарът е без превозен билет, а дърветата са били с маркирани.
По разпореждане на горския, тримата мъже почнали разтоварване на дървесината и откакто свършили работата си отпътували в посока Велинград. Стражарят извикал сътрудниците си, осъществена е инспекция на мястото, където е разтоварена дървесина и е открито, че са отсечени над 40 кубика бял бор.

Час след инспекцията, в региона на Юндола са открити два от камионите- Мерцедес и МАН, без водачи в тях.
Оказало се, че товарните коли са на компания Едноличен търговец " Ахмед Ахмед-Рубин Хава Мехмед " и компания " Диамант Рубин ", чийто притежател е някогашният кмет на Конарско Ахмед Ахмед- Пачката.
Случаят е докладван на прокуратурата.

Това е следващият скандал с контрабанда на дървесина, в който изплува името на някогашният кмет Ахмед Ахмед- Пачката. Последният беше обвързван с транспорт на контрабандна дървесина, добита от горските масиви над Якоруда и единият от водачите на колите призна пред служителите на реда, че е превозвал за кмета на Конарско. Преди време мъж и жена нападнаха, биха и ограбиха Пачката, взеха му злато и пари и тогава се твърдеше, че е имал някакви неуредени финансови взаимоотношения с нападателите си.
П. Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР